top of page
Dardaus2000px.jpg

DARDAUS

Kallion louhinta hydraulisella kiilalla

Jos ei haluta tai ei ole mahdollista räjäyttää, kalliota voi poistaa dardaamalla eli poraamalla ensin reikä ja sitten asentamalla reikään hydraulinen kiila, joka levittää reikää ja näin halkaisee kallion palasiksi, jotka voidaan kuljettaa muualle. Kallioperää saadaan kerros kerrokselta pois. Kiilaus on turvallista ja tarkkaa.

 

Dardausta voidaan käyttää pienissä ja ahtaissa paikoissa, jopa talon sisällä kaupunkien ydinkeskustoissa. Dardaus on tärinätöntä louhintaa, jonka vuoksi ei tarvita katselmuksia.  Räjäytykseen verrattuna menetelmä on hiljainen, tärinätön, turvallinen.

 

Teemme porausta konetyönä Commandolla tai käsiporalla.

Palvelunamme myös piikkaus: asfaltti, kallio, betoni, sekä timanttisahaus.

Kallioporaus3000px.jpg

Perinteinen louhinta räjäyttämällä

Louhimme myös perinteisesti räjäyttämällä, johon sisältyy louheen käsittely ja kuljetus. Erityisosaamistamme on asuttujen talojen sisätiloissa ja suurjännite-/DATA-kaapelien välittömässä läheisyydessä louhiminen. Näitä töitä olemme tehneet jo vuodesta 1981 asti. 
Toteuttamistamme louhintatöistä voitte kysyä tarkemmin vuoriteknikko, ylipanostaja Pekka Maunolta. Pyydä tarjousta louhinnasta tai konsultoinnista puh. 0400 403 434.

 

  • dardaus

  • avo- ja kanaalilouhinnat 

  • kellarilouhinnat ja sisätiloissa tapahtuvat räjäytykset 

  • asutuskeskuksissa tapahtuvat louhinnat (myös vaikeat ja vaativat) 

  • rakenteiden räjäytystyöt 

  • raivausräjäytykset 

KallioporausB3000px.jpg
bottom of page